Du är här

2020-09-04

Kreativ Paus - Skapa dig i form

Ta fram kreatören i dig och var med i Team Olivias satsning Kreativ Paus
- Ett initiativ som skapar lite andrum i pandemin.

Läs mer på www.kreativpaus.com

 

Fler nyheter

Kreativitetens positiva kraft
2020-07-27

Kreativitetens positiva kraft

Coronakrisen begränsar tillvaron för många, inte minst de personer som vi dagligen möter i vår verksamhet. Bristen på mänsklig kontakt riskerar i förlängningen att leda till mental ohälsa.

Det är välbelagt att kreativitet genom skapande har stor positiv påverkan på vårt välbefinnande och kan hjälpa människor genom svåra tider.

Vill du vara med i vårt projekt Kreativ Paus och bidra med ett valfritt kreativt verk? Gå in på www.kreativpaus.com och läs mer.

2020-03-16

Active Omsorgs åtgärder med anledning av coronaviruset

Den här informationen vänder sig främst till dig som är vårdnadshavare eller närstående till någon som bor på något av våra behandlingshem eller stödboenden. Informationen här kommer att uppdateras löpande vid behov när det gäller Active Omsorgs generella arbete gällande Covid-19. För specifik information gällande din närstående sker informationen som vanligt från personal på boendet.

I detta fall med eventuell spridning av Covid-19 har vi beredskap för att snabbt kunna isolera ungdomar och vuxna som bär på smitta, med bibehållet personalstöd.